Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Том Круз відчуває неймовірну підтримку прийомного сина

Факти

04 травня
140

Том Круз і його син

Том Круз відчуває неймовірну підтримку прийомного сина

 

 

Кар'єра Тома Круза набирає шалених обертів, і він може стати одним із найуспішніших акторів усіх часів. Проте його успіх був би неможливим без душевної підтримки однієї людини — Коннора Круза. Том усиновив його у шлюбі з Ніколь Кідман у 1990-х роках.


29-річний Коннор, який зараз проживає у Флориді, неймовірно відданий своєму батькові. Хлопець завжди подорожує разом із ним у різних турах, буває на спортивних змаганнях, підтримує в усіх життєвих ситуаціях. Коннор самостійно вирішив жити саме з батьком, після розлучення Тома з Ніколь Кідман 2001 року. Варто зазначити, що він і його сестра, 31-річна Ізабелла, є членами Церкви саєнтологів. Діти живуть скромно у штаті Флорида, в будинку саєнтологічної спільноти.


Ось як відгукується американська преса про життя Коннора: «Він живе у власному будинку в саєнтологічній спільноті. Його життя - глибоководна риболовля. У нього багато друзів і, здається, його дуже люблять. Часто він подорожує зі своїм батьком, підтримуючи його. Коннор активно веде свої соціальні мережі, часто ділиться фотографіями свого улову, адже він іще з дитинства полюбляв рибалити. Ще одним його улюбленим заняттям є гольф». 

 


Дивлячись на скромний спосіб життя Коннора у Флориді, важко повірити, що він є сином одного з найвідоміших людей у світі. Однак він залишається неймовірно близьким зі своїм батьком. Торішнього літа сина і батька сфотографувати папараці на стадіоні.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter