Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз стрибнув із даху стадіону у Франції в натовп людей

Люди

Марія КАЛУШ
12 серпня 21:00
1577
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Круз завершив Олімпійські змагання

Том Круз стрибнув із даху стадіону у Франції в натовп людей
Зірка Голлівуду показав трюк у Парижі

Життєві історії

 

 

Можливо, один із найяскравіших моментів Парижа 2024, смертельний олімпійський трюк Тома Круза на завершення церемонії закриття Ігор, готували понад 18 місяців. 


62-річний голлівудський актор мав невимушений вигляд, коли стрибнув з даху "Стад де Франс", прийняв олімпійський прапор від мера Лос-Анджелеса Карен Басс і сів на мотоцикл і все це перед тим, як сісти в літак, стрибнути з парашутом і перетворити подвійну "О" на знакові олімпійські кільця.


Але за плавними переходами камери, яка слідувала за зіркою "Місії нездійсненної" від однієї неймовірної локації до іншої, стояли місяці підготовки й тривоги творців. 

 


Як повідомляють, Круз наполягав на тому, щоб зробити "все це" самому, коли виконавчий продюсер і креативний директор Бен Вінстон з Fulwell 73 Productions попросив його стати зіркою церемонії закриття.


Розкриваючи відданість Круза роботі, Вінстон розповів, як актор знімав "Місію нездійсненну" в Лондоні, коли він сів на 11-годинний літак до Лос-Анджелеса, знявся для олімпійського відеоролика і відразу ж повернувся літаком на знімальний майданчик.   


Коли Круз успішно повернувся на землю, гімнастка Сімона Байлз і мер Лос-Анджелеса вручили йому олімпійський прапор з п'ятьма кільцями, який він прикріпив до заднього сидіння мотоцикла, що чекав на нього.

 


Одягнений у свою фірмову чорну шкіряну куртку Top Gun, зірка бойовиків виїхав з арени стоячи.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/


 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter