Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Том Круз потрапив до списку потенційних бойфрендів Ірини Шейк

Люди

30 квітня
46

Том Круз і нові стосунки

Том Круз потрапив до списку потенційних бойфрендів Ірини Шейк

ШОУ-БІЗНЕС

 

61-річний Том Круз задоволений тим, що він потрапив до списку кавалерів 38-річної моделі Ірини Шейк. Проте його не цікавлять стосунки з нею.


Кажуть, що Шейк поставила Круза на перше місце у своєму списку бойфрендів. Проте Том зосереджується на зніманні фільмів і взяв перерву в особистому житті. У лютому закінчилася його двомісячна інтрижка з російською світською левицею Ельсіною Хайровою.

 

Ірина Шейк


 «Крузу лестить, що така красива жінка, як Ірина, обирає його для стосунків. Проте першим коханням Тома нині є створення фільмів, що забирає більшу частину його часу. Чи зустрінеться він коли-небудь з Іриною і чи полетять іскри любові?» — пишуть американські видання. Також вони додають, що Круз на всі 100 відсотків віддається роботі. Тому він не хоче, щоб Ірина відчувала менше уваги, ніж заслуговує.


Останні гучні стосунки моделі були з колишнім захисником НФЛ Брейді, з яким вона періодично зустрічалася впродовж шести місяців. Востаннє Брейді та Ірину бачили разом 15 січня у французькому ресторані на Мангеттені.


Том раніше був одружений на 45-річній Кеті Голмс. Також у пари є 18-річна донька. 2012 року Кеті подала на розлучення, отримавши повну опіку над дочкою Сурі.
2020 року, медіа поширювали чутки, що актор зустрічався зі своєю колегою з фільму «Місія нездійсненна», британською актрисою Гейлі Етвелл. Він активно спілкувався з нею від першого дня знімання. Зараз вона заручена з музичним продюсером Недом Вольфгангом Келлі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter