Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз отримав травму руки, проте це не заважає його творчості

Люди

Марія КАЛУШ
06 липня 10:45
379
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Круз продовжує зйомки франшизи

Том Круз отримав травму руки, проте це не заважає його творчості

Життєві історії

 

 

62-річна зірка Голлівуду Том Круз опинився в центрі уваги після того, як його помітили з травмою руки під час прибуття до Лондона на гелікоптері 5 липня.


Актор, відомий своїми захопливими трюками у фільмах "Місія нездійсненна", здавалося, отримав травму під час виходу з гелікоптера на вертолітному майданчику Баттерсі. Папарацці зафіксували його з рожевою та подряпаною шкірою на кісточці пальця правої руки.


Незважаючи на видиму травму, Круз зберігав бадьорий настрій, посміхаючись і піднімаючи великий палець вгору, коли йшов до терміналу. Його одяг був простим, але стильним: темно-синій джемпер, джинси та пальто, яке він ніс у руках. Завершували образ фірмові окуляри та білі кросівки.

 


Травма Круза сталася, коли він перебував у Лондоні, щоб відсвяткувати свій 62-й день народження зі своєю сестрою Маріан. Його також супроводжували режисер Крістофер МакКуоррі та дружина Хізер.

 


Наразі невідомо, як саме Том Круз отримав травму. Зважаючи на те, що він зараз знімається у восьмому фільмі франшизи "Місія нездійсненна", цілком ймовірно, що травма могла статися під час виконання чергового трюку.


Актор відомий своїм безстрашним підходом до трюків, часто виконуючи їх самостійно без допомоги дублерів. Це призвело до численних травм протягом його кар'єри, включаючи переломи кісток, розтягнення зв'язок та інші пошкодження.


Незважаючи на ризики, Круз твердо вірить у те, щоб виконувати власні трюки, вважаючи, що це робить його акторську гру більш автентичною та захоплюючою для глядачів.


Травма руки Тома Круза, безсумнівно, викликала занепокоєння серед його шанувальників, адже всі звикли бачити його у відмінній фізичній формі. Однак, зважаючи на його стійкість та рішучість, можна очікувати, що він швидко одужає і повернеться до зйомок "Місії нездійсненна 8".


Очікується, що фільм, який стане черговим випробуванням для Круза, вийде на екрани у липні 2023 року. Шанувальники актора з усього світу чекають на оновлення щодо його стану та сподіваються, що травма не завадить йому продовжувати виконувати захоплюючі трюки, які зробили його зіркою кіно.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter