Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз готується до олімпійської церемонії закриття

Люди

Богдана СВІТЕНКО
06 серпня 15:00
347
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Круз та Олімпіада

Том Круз готується до олімпійської церемонії закриття

Життєві історії

 

Американського кіноактора Тома Круза помітили на вертолітному майданчику в Лондоні. Його сфотографували, коли він сідав у гелікоптер і влаштовувався на пасажирському місці. 62-річний актор був одягнений у білу сорочку-поло та чорні джинси. Також він мав із собою рюкзак.

 

 

Останнім часом Круз був активним глядачем Олімпійських ігор XXXIII у Парижі. Але на цьому його олімпійські пригоди ще не закінчилися, адже він має виконати трюк у стилі Ітана Ханта (головний персонаж фільму «Місія нездійсненна», якого грає Том Круз) на церемонії закриття.

 

 

Круз буквально спуститься з даху паризького стадіону в той момент, коли Париж передасть кермо влади над Олімпіадою Лос-Анджелесу, де відбуватиметься Олімпіада 2028 року. Також буде відтворено попередньо записаний фрагмент стрибка Тома Круза з парашутом. Круз виконав цей трюк для запису ще навесні.

 

Подробиці поки що тримають у таємниці, але відомо, що мер Лос-Анджелеса Карен Басс отримає олімпійський прапор від мера Парижа Анн Ідальго. «Очікується велика голлівудська постановка», повідомило джерело Deadline.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter