Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Холланд і Зендая пролили світло на свої особисті стосунки

Люди

Марія КАЛУШ
06 вересня 12:02
271
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Холланд і Зендая на прогулянці

Том Холланд і Зендая пролили світло на свої особисті стосунки
Зіркова пара в Каліфорнії

Життєві історії

 

 

Зірки Зендая і Том Холланд під час нещодавнього денного побачення мали невимушений і водночас стильний вигляд, привертаючи до себе погляди перехожих, які прогулювалися вулицями. Владна пара вийшла на невимушену прогулянку в Калабасасі (в Каліфорнії). До них приєдналася мама Зендаї, Клер Стормер.


Зендая і Том були в майках, але додали до класичного гардероба власний унікальний стиль. Зірка «Челленджерів» доповнила свій образ тенісно-зеленою курткою, вільними чорними джортами, мюлями та сумочкою. Том зберіг свій образ прохолодним і простим, поєднавши майку з бордовими штанами та білими кросівками. 


Зірка фільму «Ейфорія» підняла свій образ на щабель вище, уклавши світле волосся в гладкий пучок і додавши до нього вишукані прикраси. Вона залишила все природним, вирішивши відмовитися від макіяжу вибір, який вона часто робить, коли виходить з червоної доріжки.


Шанувальники в інстаграмі захоплено обговорювали стильну пару, а один користувач прокоментував: «Такі милі разом».


Тріо помітили, коли вони насолоджувалися сонячним днем на продуктовому ринку з кавою з льодом у руках, переглядаючи свіжі продукти, зокрема кавуни та персики.


Незважаючи на те, що вони ділили екран і працювали разом на професійному рівні, ця переважно приватна пара тримає свої стосунки в таємниці.


Торік актор «Людини-павука» з'явився на подкасті Джея Шетті і сказав: «Мої стосунки це те, що я вважаю найсвятішим. Я не говорю про це. Я намагаюся з усіх сил тримати їх якомога більш приватними. Ми обоє відчуваємо, що це найздоровіший спосіб для нас рухатися далі як пара, тому я намагаюся триматися якомога далі від Голлівуду».

 


Випускниця «Дюни» також поділилася своїми думками про їхні стосунки в інтерв'ю GQ: «Однакові почуття [у нас обох] це просто те, що коли ти дійсно любиш і піклуєшся про когось, деякі моменти або речі ти хотів би, щоб вони були твоїми власними. Я думаю, що кохання це священна річ, особлива річ, з якою хочеться мати справу, через яку хочеться пройти, яку хочеться пережити і якою хочеться насолоджуватися між двома людьми, що кохають одне одного».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter