Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Генкс і його дружина Ріта Вілсон провели благодійний захід

Люди

Степан СЕМКІВ
11 квітня 00:30
103
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Генкс допомагає науковцям

Том Генкс і його дружина Ріта Вілсон провели благодійний захід

Життєві історії

 

Ріта Вілсон  і Демі Мур

 

Том Генкс і його дружина Ріта Вілсон, які є почесними головами Жіночого фонду дослідження раку, надали організації свою зіркову силу. Вони провели щорічний благодійний збір коштів у Беверлі-Гіллз. Упродовж 25 років подія об’єднує лідерів індустрії розваг, щоб зібрати кошти для досліджень раку, які проводять у провідних медичних та академічних установах Каліфорнії та США.

 

Щоб допомогти відзначити особливий 25-й ювілей, на зустріч завітав 17-разовий лауреат премії «Ґреммі» Стінг, який виконав деякі зі своїх хітів як сольний виконавець і як фронтмен легендарної рок-групи The Police. 

 

Цього року присутні відзначили новаторську актрису Демі Мур нагородою Courage Award за її непохитну підтримку та відданість підвищенню обізнаності про рак молочної залози. Про це повідомляє Look To The Stars.

 

Том Генкс і Ріта Вілсон

 

Генкс вийшов до папараці зі своєю дружиною в класичному чорному костюмі, білій сорочці, чорній краватці з візерунком і туфлях в тон. Він коротко підстригся, а також розчесав добре підстрижені вуса, відрощені для ролі в його новому фільмі. 

 

Вілсон стояла біля свого чоловіка в рожево-червоній сукні з відкритими плечима, яка була затягнута на талії. Актриса, співачка та продюсерка ідеально поєднала сукню із сумочкою на руці, а також уклала свої світло-русяві довгі пасма природними хвилями з проділом посередині. 

 

Подія має особливе значення для Вілсон, яка своєчасно вжила профілактичних заходів і перенесла подвійну мастектомію та реконструктивну операцію після того, як у квітні 2015 року їй поставили діагноз рак молочної залози.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter