Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Голланд уперше розповів, як боровся з алкогольною залежністю

Факти

12 липня
148

Актор усвідомив, що його тягне до спиртного

Том Голланд уперше розповів, як боровся з алкогольною залежністю

Том Голланд — зірка "Людини-павука", поділився тим, що має певні проблеми з алкоголем. Про це він повідомив на подкасті On Purpose With Jay Shetty.


Британський актор уперше заговорив про свою залежність від алкоголю. Він зрозумів, що ця проблема зловживання з’явилась приблизно після Різдва 2021 року, коли випив зайву кількість на святі.


Тож Голланд зважився на експеримент — спробував провести перший місяць нового 2022 року у тверезому стані. Одначе це виявилося значно важче, ніж можна було б уявити. Актор час від часу думав про те, щоб перехилити чарочку.

 

Фото: https://www.instagram.com/tomholland2013/

 

"Усе, про що я міг думати, — це як випити. Це мене дуже налякало. Я просто подумав: "Ого, можливо, я маю невеличку проблему з алкоголем", — зізнався він.


Людина-павук за свою слабохарактерність заставив себе не випивати ще впродовж лютого. Проте і тут йому було важко. До того ж тепер його почала переслідувати пригніченість, бо хотілося спиртного. Тоді знаменитість продовжив свій марафон тверезості ще на пів року. Звісно ж, згодом Томові стало ліпше, він усвідомив, що почувається здоровішим, сильнішим і не таким нервовим. Урешті-решт, тепер актор цілком відмовився від жахливої звички. 


"Я був найщасливішим, аніж будь-коли у своєму житті. Я краще спав, міг легше долати проблеми. Те, що відбувалося на зніманнях і зазвичай гнівало мене, я сприймав спокійно. У мене була така ясність розуму. Я почувався здоровішим, більш підтягнутим..." — додав актор.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter