Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Голланд прогулявся із Зендеєю лондонським парком

Факти

10 жовтня
359

Том Голланд прогулявся із Зендеєю лондонським парком

Том Голланд — 27-річний британський актор, прогулявся за руку разом зі своєю коханою, акторкою Зендеєю, лондонським парком. Про це повідомляє видання People.


Пару сфотографували, коли вони трималися за руку та гуляли парком у західному Лондоні.


Зендея одягнула вкорочений сірий светр, чорні штани та кросівки, а зірка "Людини-павука" обрав синій светр, темно-коричневі штани та черевики.

 


Прогулянка зіркової пари відбулася за декілька днів після того, як вони відвідали притулок для тварин у британській столиці, щоб дізнатись, як живуть собаки й котики.


Нагадаємо, ще 2016 року з'явилися чутки, що між ними є романтичний зв’язок, адже вони проводили багато часу на знімальному майданчику "Людини-павука: Повернення додому", проте тоді офіційно ніхто не спростував чи підтвердив інформацію. Лишень 2021 року стало відомо, що Том та Зендея справді пара, коли їх помітили в автомобілі під час поцілунку.


"Частина мого життя, я погоджуюся, буде публічною. Я не можу не бути людиною, жити своїм життям і любити людину, яку люблю. Але я також маю контроль над тим, чим хочу поділитися", — пояснила тоді акторка.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter