Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Голланд хоче знятись у ще одному фільмі про Людину-павука

Люди

01 грудня
120

"Я дуже захищаю Людину-павука"

Том Голланд хоче знятись у ще одному фільмі про Людину-павука

ЗІРКИ

 

Том Голланд — англійський актор, заявив, що планує знятись у ще одній стрічці про Людину-павука, якщо історія буде задовільною для нього. Про це повідомляє видання People.


Під час нещодавньої пресконференції кінопремії "Вибір критиків" 27-річний актор розповів про поточне розроблення наступної частини після "Людина-павук. Додому шляху нема" 2021 року.


Продюсер Sony Pictures Емі Паскаль іще в листопаді 2021 року заявила, що Голланд продовжить зніматися у фільмах про Людину-павука. Одначе Голланд сказав, що плани щодо "Людини-павука-4" залишаються на стадії роздумування.


"Усе, що я можу сказати, це те, що ми активно брали участь у розмовах про те, який це потенційно може мати вигляд для четвертої інтерпретації мого персонажа. Інша річ, чи зможемо ми знайти спосіб віддати належне персонажеві чи ні", — пояснив Том. 

 


Пізніше Голланд доповнив, що не хоче зніматися в новій стрічці про супергероя лише для того, аби знятись.


"Я дуже захищаю Людину-павука. Мені дуже, дуже пощастило, що ми змогли працювати над франшизою. Тож я не створюватиму ще одну заради того, щоб створити ще одну. Це має бути вартим витраченого часу на персонажа", — зазначив він.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter