Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Генкс заявив, що за шанс полетіти в космос готовий мити туалети на борту ракети

Люди

20 вересня
259

Том Генкс заявив, що за шанс полетіти в космос готовий мити туалети на борту ракети

Том Генкс — американський актор і продюсер, поділився, що готовий подавати їжу та чистити туалети на борту ракети, якби мав шанс полетіти в космос. Про це повідомляє видання People.


67-річна зірка "Форрест Ґамп" висловив бажання взяти участь у місії на Місяць під час презентації "Місяцеходи" у Лондоні. До слова, Том грав роль астронавта Джима Ловелла у фільмі 1995 року "Аполлон-13".

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Він також зазначив, що має бажання подавати їжу та розважати персонал під час польоту на Місяць, лише б побачити космос.


"Я хотів би бути хлопцем, відповідальним за подавання їжі та жарти на Місяць і з Місяця. Якби була кімната, я був би тим хлопцем, який прибирає, жартує, розповідає історії та розважає всіх", — сказав актор.

 

Скриншот із фільму "Аполлон-13"


Генкс також високо оцінив програму NASA "Артеміда", яка має на меті відправити першу жінку на Місяць і створити рівноправність статевого складу серед членів екіпажу. Він наголисив на прогресі людства в цьому аспекті. 

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Доповнимо, виставка "Місяцеходи" — це імерсивний фільм (технологія повного або часткового занурення у віртуальний світ — STORRISS), який написав Том спільно з відомим письменником та режисером Крістофером Райлі. Вона поєднує розповіді Генкса про місію "Аполлон".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter