Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Генкс закликав остерігатись відео зі штучним інтелектом, який підробив його обличчя

Факти

Михайло СТОЛЯР
02 жовтня 14:27
386
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Генкс закликав остерігатись відео зі штучним інтелектом, який підробив його обличчя

Том Генкс — 67-річний американський актор і продюсер, закликає не вірити новому вірусному відео у мережі, в якому штучний інтелект створив його комп’ютерне зображення та прорекламував стоматологічну клініку. Про це повідомляє видання People.


Оскароносний актор попередив своїх шанувальників в інстаграмі щодо підробленого відеоролика про стоматологічну клініку, в якому використовували комп'ютерну генерацію його образу. Актор застеріг, що з ним це взагалі не пов’язане.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"УВАГА!! Є відео, яке рекламує щось стоматологічне зі мною та штучним інтелектом. Я не маю до цього жодного стосунку", — написав він.

 


Раніше зірка кінокартини "Форрест Гамп" висловлювався про все активніше використання штучного інтелекту в креативних галузях. В одному з епізодів подкасту The Adam Buxton Podcast також пригадав про свій перший досвід, коли комп’ютер виконував більшість роботи.


"Уперше, коли ми зняли фільм, на якому зберігалась величезна кількість наших даних, — буквально те, який ми мали вигляд, — це була стрічка під назвою "Полярний експрес", — розповідав тоді він. — Ми бачили, що це насувається. Ми бачили, що з’явиться ця здатність брати нулі й одиниці на комп’ютері й перетворювати їх на обличчя та персонажа. Відтоді це лише зросло в мільярд разів, і ми бачимо це всюди".

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


До того ж Том висловлює думку, що використання штучного інтелекту в кіно й на телешоу стане серйозним пунктом переговорів у контрактах артистів, оскільки потрібно буде захистити їхній образ як інтелектуальну власність.


"Я можу вам сказати, що в усіх гільдіях, у всіх агенціях і юридичних фірмах ведуть дискусії, щоб визначити юридичні наслідки того, що моє обличчя та голос — і всіх інших — є нашою інтелектуальною власністю", — доповнив Генкс.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter