Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Генкс і його дружина стали жертвами пограбування в Лос-Анджелесі

Люди

Богдана СВІТЕНКО
06 серпня 13:00
204
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Генкс і його будинок

Том Генкс і його дружина стали жертвами пограбування в Лос-Анджелесі

Життєві історії

Актора й кінопродюсера Тома Генкса та його дружину Риту Вілсон пограбували. Жертвою злочинців став їхній будинок у Лос-Анджелесі.

 

 

Джерело TMZ повідомило, що, за словами поліції, на момент пограбування подружжя не було вдома. Через розбите скло в гостьовому будинку спрацювала сигналізація, але це не завадило грабіжникам проникнути в помешкання відомих акторів вартістю 26 мільйонів доларів.

 

Офіційно ні Том, ні Рита ще не повідомили, що саме було вкрадено і скільки ці речі можуть коштувати. Наразі справу розслідує поліція і поки жодних арештів не було зроблено.

 

 

Подружжя придбало цей будинок, площею 14 513 кв футів (приблизно 1348 кв м), 2010 року. Особняк на схилі скелі має три поверхи й містить чотири спальні та п'ять ванних кімнат, винний льох, басейн і терасу, а також місце для паркування автомобілів.

 

Пара стала щонайменше четвертою жертвою пограбування в цьому районі за останній місяць. Схоже, що це справа однієї й тієї самої злочинної банди. Раніше шкоди від крадіїв зазнали реп-виконавиця Даніель Бреґолі (Bhad Bhabie), акторка Сара Хайланд та актор Марлон Веянс.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter