Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Брейді отримав шквал критики дописувачів у соціальних мережах

Факти

Марія КАЛУШ
12 вересня 11:05
230
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Брейді на новій посаді

Том Брейді отримав шквал критики дописувачів у соціальних мережах
Невдалий початок зірки на ТБ

Життєві історії

 

 

Перший день зірки Тома Брейді на посаді провідного аналітика НФЛ на телеканалі Fox Sports розпочався не найкраще, оскільки фанати накинулися на нього в соціальних мережах, щоб розкритикувати його дебют на телебаченні.


47-річний колишній квотербек «Нью-Інгленд Патріотс» підписав епічну 10-річну угоду з телеканалом Fox на суму 375 мільйонів доларів і дебютував в ефірі під час гри «Даллас Ковбойз» проти «Клівленд Браунс». Однак багато фанатів і критиків не вважали, що він вартий цих грошей...


Нову роботу семиразового переможця Суперкубка супроводжували суперечки, оскільки колишнього коментатора Грега Олсена звільнили на користь Брейді, чим багато фанатів були незадоволені в соціальних мережах. Олсен, який отримав спортивну премію «Еммі» як видатна особистість/аналітик подій, тепер працює в команді вторинного мовлення телеканалу Fox разом із Джо Девісом.


Критика колишньої зірки НФЛ тривала довго. Один із критиків написав: «Можливо, комусь варто було б послухати, як Том Брейді насправді говорить, перш ніж витрачати на нього 300 мільйонів доларів». «Fox мав найкращого коментатора за довгий час в особі Грега Олсена і просто вигнав його на узбіччя заради одного з найгірших коментаторів, яких ми коли-небудь бачили в особі Тома Брейді», додав шанувальник Олсена.


«Я не хочу перебільшувати реакцію на перший тиждень, але Том Брейді найгірший диктор в НФЛ», написав інший критик на X, колишньому твітері. «Він відстій. Хіба вони не тестували його перед тим, як поставити на національне телебачення?» запитав інший, а хтось додав: «Це важко слухати».


Ще хтось додав: «За іронією долі, голос Брейді трохи схожий на голос Грега Олсена. Але це єдина схожість. Поки що Брейді не зміг втримати спортивну форму Олсена. Великі гравці не завжди стають великими дикторами. Можливо, з Фоксом погано зіграли».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter