Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

ТНМК та YARMAK випустили мотивувальний кліп на підтримку ЗСУ

Факти

22 серпня
150

ТНМК та YARMAK випустили мотивувальний кліп на підтримку ЗСУ

ТНМК та YARMAK випустили новий кліп "Плюс-Плюс" на підтримку Збройних сил України. Відеороботу можна переглянути на YouTube-каналі гурту.


"Ця історія почалася торішньої весни, коли на подкасті "ПЧ" ("Пряма червона") футболіст національної збірної Олександр Караваєв попросив Фоззі переказати привіт Ярмаку — знав, що грали разом в артистичній команді. Фоззі привіт переказав, і в процесі спілкування з Ярмаком дійшли висновку, що час уже написати щось спільне. Час єднатися перед страшним ворогом", — йдеться в описі до кліпу.

 

Фото: instagram.com/tnmkongo


Співаки вирішили використати назву "Плюс-Плюс", бо так спілкуються наші військові, саме таким є підтвердження, коли вони отримують певну важливу інформацію.


"Сьогодні вся наша енергія налаштована на перемогу, що б ти не робив: пишеш пісню, граєш концерт, вчишся стріляти, керувати дроном, проходиш курс із такмеду або ж риєш собі схрон від ворожих прильотів — усе це з думкою про наше світле майбутнє, а воно саме сьогодні залежить від кожного, хто намагається опанувати військові професії та відповідно і військовий сленг, а там немає часу на довгі слова, тому "зрозумів", "прийняв" та "дію" буде просто ++", — прокоментував вокаліст ТНМК Фагот.


Доповнимо: командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив у своєму Telegram-каналі, що у зніманнях кліпу брали участь бойові підрозділи й техніка Сухопутних військ Збройних сил України: 


"Вийшов кліп ТНМК та репера-воїна YARMAK на підтримку нашої армії. Дякуємо артистам, які просувають ЗСУ".

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter