Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

ТНМК та YARMAK випустили мотивувальний кліп на підтримку ЗСУ

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
22 серпня 12:33
179
Джерело: Газета "Життя. Історії"

ТНМК та YARMAK випустили мотивувальний кліп на підтримку ЗСУ

ТНМК та YARMAK випустили новий кліп "Плюс-Плюс" на підтримку Збройних сил України. Відеороботу можна переглянути на YouTube-каналі гурту.


"Ця історія почалася торішньої весни, коли на подкасті "ПЧ" ("Пряма червона") футболіст національної збірної Олександр Караваєв попросив Фоззі переказати привіт Ярмаку — знав, що грали разом в артистичній команді. Фоззі привіт переказав, і в процесі спілкування з Ярмаком дійшли висновку, що час уже написати щось спільне. Час єднатися перед страшним ворогом", — йдеться в описі до кліпу.

 

Фото: instagram.com/tnmkongo


Співаки вирішили використати назву "Плюс-Плюс", бо так спілкуються наші військові, саме таким є підтвердження, коли вони отримують певну важливу інформацію.


"Сьогодні вся наша енергія налаштована на перемогу, що б ти не робив: пишеш пісню, граєш концерт, вчишся стріляти, керувати дроном, проходиш курс із такмеду або ж риєш собі схрон від ворожих прильотів — усе це з думкою про наше світле майбутнє, а воно саме сьогодні залежить від кожного, хто намагається опанувати військові професії та відповідно і військовий сленг, а там немає часу на довгі слова, тому "зрозумів", "прийняв" та "дію" буде просто ++", — прокоментував вокаліст ТНМК Фагот.


Доповнимо: командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив у своєму Telegram-каналі, що у зніманнях кліпу брали участь бойові підрозділи й техніка Сухопутних військ Збройних сил України: 


"Вийшов кліп ТНМК та репера-воїна YARMAK на підтримку нашої армії. Дякуємо артистам, які просувають ЗСУ".

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter