Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тімоті Шаламе зніметься у новому біографічному фільмі

КІНО

09 квітня
207

Новинка від кінорежисера Джеймса Менголда.

Тімоті Шаламе зніметься у новому біографічному фільмі

Тімоті Шаламе зіграє культового співака та музиканта Боба Ділана у новому біографічному фільмі.

 

Про це пише видання Daily Mail.

 

Незабаром розпочнуться зйомки кінострічки про музиканта Боба Ділана. У кінокартині зніметься відомий американський актор Тімоті Шаламе. Раніше він також брав участь у фільмі Дені Вільнева "Дюна: Частина перша", де зіграв Пола Атріда.


Назва нової стрічки поки невідома. Проте режисер фільму розповів, що знімання розпочнуть у серпні 2023 року. Також відомо, що у кінокартині Тімоті Шаламе самостійно співатиме всі пісні Боба Ділана. До того ж у байопіку (біографічному фільмі, створеному для показу в кінотеатрах або на телебаченні, задля ознайомлення глядачів з особливо драматичними моментами життя реальної видатної особистості) візьмуть участь відомі американські музиканти: Вуді Гатрі, Піт Сіґер і Джоан Баез.

 

Режисером фільму буде Джеймс Менголд. Найбільш відомий і успішний фільм американського кінорежисера "Переступити межу" (2005). Драма здобула визнання критиків і значну кількість нагород на різних кінофестивалях. Зокрема, премію "Оскар" та "Золотий глобус".

 

Зазначимо, Боб Ділан культовй американський співак, композитор, поет і гітарист. Він випустив безліч альбомів, одним із найуспішніших став Highway 61 Revisited. Музикант отримав багато нагород та премій. Зокрема, музичну премію "Греммі", кінопремію "Оскар" і "Золотий глобус", а також нагороду Центру Кеннеді та Пулітцерівську премію. Впродовж кар’єри співак випустив 39 студійних альбомів, останнім з яких є Rough And Rowdy Ways (2020). Артистові зараз 81 рік і за весь період його музичної діяльності продали понад 145 мільйонів записів.

 

Припускають, що дії байопіку розгортатимуться приблизно 1965 року Акцент робитимуть саме на періоді, коли Ділан вирішив змінити виконання акустичного фолку на фолкрок. Втім, це породило негативну реакцію у публіки, яка чекала від улюбленого виконавця продовження виконання протестних пісень.

 

Нагадаємо, 2017 року Тімоті Шаламе здобув голлівудську акторську премію під час "Кінопремії Голлівуду" за зйомки у фільмі "Назви мене своїм ім'ям". 2018 року актор переміг у номінації "Голлівудська премія за чоловічу роль другого плану" після знімання у фільмі "Чудовий хлопчик". Також знаменитість був представлений у різних номінаціях на "Золотому глобусі" та "Оскарі".  

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter