Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер поцілувались і цим підтвердили стосунки

Факти

06 вересня
303

Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер поцілувались і цим підтвердили стосунки

Тімоті Шаламе — американський актор французького походження, та модель Кайлі Дженнер поцілувались на концерті Бейонсе, що відбувся 4 вересня. Про це повідомляє Hollywoodlife.


Шанувальники зняли відео, як новоспечена пара пристрасно цілувалась у VIP-зоні на концерті до 42-річчя Бейонсе на стадіоні SoFi у Лос-Анджелесі. Актор обійняв Кайлі під час поцілунку.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Це став перший публічний вихід Кайлі й Тімоті від моменту появи чуток про їхні романтичні стосунки у квітні 2023 року. Відтоді пара своє особисте життя ховала якомога далі від громадськості. До слова, кілька останніх місяців модель час до часу бачили біля будинку молодого актора в Лос-Анджелесі. Поки вони ніяк коментують свій роман.


Доповнимо, що Дженнер, найімовірніше, почала зустрічатися з  Шаламе після розриву з 32-річним репером Тревісом Скоттом у січні 2023 року. В них також є двоє спільних дітей: Стормі, п'ять років, та Ейр, один рік.


Концерт до дня народження Бейонсе став справжнім осередком американських знаменитостей. Наприклад, там побували Кім Кардаш’ян, Адель, Джастін Бібер, Гейлі Бібер, Зендея, Том Голланд.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter