Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тімоті Шаламе на знімальному майданчику фільму про Боба Ділана

Люди

Марія КАЛУШ
14 липня 07:03
193
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тімоті Шаламе та зіркова хвороба

Тімоті Шаламе на знімальному майданчику фільму про Боба Ділана

Життєві історії

 

 

Якби новим улюбленцем Америки в Голлівуді був чоловік, то це був би актор Тімоті Шаламе. На екрані він переповнений емоційною вразливістю. Поза кадром дурнуватий, іноді сором'язливий, а іноді шалено усміхнений.


Кілька інсайдерів, які тісно співпрацювали з Тімоті Шаламе над майбутнім байопіком Боба Ділана "Абсолютно невідомий", стверджують, що він був дивним на знімальному майданчику.


І коли в червні завершили знімання проєкту, кілька членів знімальної групи ексклюзивно для DailyMail.com розповіли про нібито "токсичну" атмосферу на знімальному майданчику в супроводі скарг на "жорстокість" і "поведінку хлопчиків-братів".


"[Шаламе] був гіперпараноїком, сказав член знімальної групи фільму, що знімався в Хобокені, штат Нью-Джерсі. Нам не дозволяли дивитися йому в очі або представлятися".
Під час однієї зустрічі Шаламе нібито впав у лють і "прокляв" асистента режисера, який, фотографуючи сонячне затемнення 8 квітня 2024 року, випадково зачепив актора в кадр фотографії.
Охоронець на виробництві "обшукав її телефон і змусив видалити всі фотографії", стверджує інсайдер.


Буквально за 20 хвилин Шаламе змусив продюсерів фільму надіслати всьому акторському складу та знімальній групі електронного листа з категоричною забороною "користуватися мобільним телефоном поруч з виконавцем головної ролі".

 


"Асистентка режисера запанікувала, що її звільнять", повідомило джерело, яке стверджує, що охорона на знімальному майданчику битиме в лоб будь-кого, хто користується телефоном поблизу Шаламе, "навіть якщо використання телефона було критично важливим для виконання їхньої роботи".


Окрім того, Шаламе нібито "ненавидів, коли знімальна група спостерігала за репетиціями" і мав особливу неприязнь до акторів-дублерів, які допомагали освітлювачам налаштувати світло перед його приїздом на сцену. "Він був гіперпараноїком, сказав член знімальної групи на зніманні фільму в Хобокені, штат Нью-Джерсі. Нам не дозволяли дивитися йому в очі або представлятися".


Фільм простежує кар'єру Боба Ділана від його приїзду до Нью-Йорка нікому не відомим 19-річним юнаком до висот його суперзірки. Режисер фільму Джеймс Менголд (ліворуч) створив "вороже робоче середовище". На фото вище він на знімальному майданчику виставляє вгору середній палець.


За словами джерела Dailymail.com, Шаламе навіть одного разу в останній момент захопив для себе "вагончик-туалет, що спричинило величезні черги і довге очікування доступу до інших зручностей" особливо напруженого знімального дня, в якому брали участь 120 акторів другого плану і 150 з гаком членів знімальної групи.

 


Джерело також заперечило твердження, що Шаламе вимагав "не дивитися в очі" і що він виганяв когось зі знімального майданчика, припустивши, що працівники виробництва могли сказати "людям не наближатися до акторів, коли вони репетирують або знімаються на знімальному майданчику".


Ба більше, звинувачення не обмежилися Шаламе: загалом "вороже робоче середовище", як кажуть, пронизане "жорстокістю" і "поведінкою хлопчика-брата", що нібито підтримував режисер фільму Джеймс Менґолд.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter