Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тімоті Шаламе і "Вонка". Вийшов трейлер нового фільму

КІНО

12 липня
192

Тімоті Шаламе і "Вонка". Вийшов трейлер нового фільму

Тімоті Шаламе у майбутній стрічці-приквелі "Вонка" зіграє молодого Віллі Вонку та покаже становлення найвідомішого виробника шоколаду. Трейлер опублікували на YouTube-каналі Warner Bros. Pictures.


Кінокартина заснована на популярній дитячій фентезійній книжці Роальда Дала і стане приквелом до вже відомого фільму 2005 року "Чарлі та шоколадна фабрика" із Джонні Деппом.


"Вонка" розповідає дивовижну історію про те, як найбільший у світі винахідник, чарівник і виробник шоколаду став тим улюбленим Віллі Вонкою, якого ми знаємо нині", — йдеться в описі під трейлером.


У прокат стрічка вийде 14 грудня 2023 року. Режисером став Пол Кінг, відомий насамперед завдяки своїй роботі над "Пригодами Паддінгтона", а продюсером обрали Девіда Геймана, який працював у франшизі "Гаррі Поттер". 

 

Скриншот із "WONKA | Official Trailer"


У трейлері можна помітити, як Вонка експериментує та, мабуть, прагне вивести ідеальний рецепт солодощів. Також у цьому світі він намагається боротись із монополією над шоколадом, яку організувала невеличка групка бізнесменів.


"Із Тімоті Шаламе в головній ролі це неймовірно яскраве видовище на великому екрані познайомить глядачів з молодим Віллі Вонкою, який переповнений ідеями та сповнений рішучості змінювати світ. Він доведе, що найкращі речі в житті починаються з мрії, і якщо вам пощастило зустріти Віллі Вонку, значить, усе можливо", — додають автори.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter