Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тімоті Шаламе хоче заспокоїти Кайлі Дженнер і готує сюрприз

Люди

Марія КАЛУШ
08 червня 13:00
169
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тімоті Шаламе та його кохана

Тімоті Шаламе хоче заспокоїти Кайлі Дженнер і готує сюрприз

Життєві історії

 

 

Американський актор французького походження Тімоті Шаламе, здається, дуже серйозно ставиться до своїх стосунків з Кайлі Дженнер, незважаючи на чутки про те, що їхній роман погіршується.


Згідно з інформацією інсайдерів, 28-річний актор планує грандіозне святкування дня народження для 27-річної візажистки, щоб продемонструвати свою любов до неї. Тімоті хоче влаштувати скромну вечерю наодинці та велику вечірку з родиною та друзями. Він також планує відпочинок у тропіках.


Деякі джерела стверджують, що сім'я та друзі Кайлі радять їй розірвати стосунки з Тімоті, вважаючи, що він не відводить їй достатньо уваги. За словами інсайдерів, Кайлі «шалено закохана» в Тімоті і «вклала багато» в їхні стосунки.

 


Тімоті хоче, щоб Кайлі не слухала «зовнішнього шуму», навіть якщо він походить від її сім'ї. Він «щирий у своїх намірах» щодо стосунків. Наразі Тімоті знімається в біографічному фільмі про Боба Ділана «Повна невідомість» у Нью-Джерсі, далеко від Кайлі, яка живе в Каліфорнії.


Пара вперше спровокувала чутки про побачення в червні 2023 року. Вони офіційно підтвердили свої стосунки у вересні 2023 року.


Тімоті раніше зустрічався із Зої Кравіц та Лілі-Роуз Депп. У Кайлі є двоє дітей від попередніх стосунків з репером Травісом Скоттом.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter