Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт зустрілася з родиною фанатки, яка померла під час її концерту

Факти

28 листопада
327

Володарка "Ґреммі" була "спустошена"

Тейлор Свіфт зустрілася з родиною фанатки, яка померла під час її концерту

ЗІРКИ

 

Тейлор Свіфт — американська співачка, зустрілася з родиною своєї шанувальниці, яка померла перед одним із її концертів туру Eras Tour в Сан-Паулу, Бразилія, 17 листопада. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.


Перед початком свого останнього концерту в бразильському місті Тейлор знайшла час, щоб познайомитися з родиною Ани Клари Беневідес Мачадо.


Вони сфотографувалися зі Свіфт в однакових сорочках із зображенням Мачадо. На відео, опублікованому в соціальних мережах, також видно сім'ю у VIP-секції під час останнього концерту в південноамериканській країні.


Згідно з повідомленнями, 23-річна шанувальниця Свіфт помела після зупинки серця, ймовірно, через сильну спеку в країні минулими вихідними.


Знаменитість опублікувала також заяву на своїй інстаграм-сторінці у ніч смерті Мачадо, написавши, що вона була "спустошена" новиною про те, що перед шоу померла фанатка, і що вона не мала багато інформації на той момент.


"Я не зможу говорити про це зі сцени, тому що відчуваю себе під тиском горя, коли навіть намагаюся говорити про це. Я хочу сказати, що глибоко переживаю цю втрату, і висловлю свої співчуття  родині та друзям. Це останнє, про що я думала, що станеться, коли ми вирішили провести цей тур у Бразилії", — написала зірка.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter