Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт здобула більшість нагород MTV 2023

Факти

13 вересня
425

Тейлор Свіфт здобула більшість нагород MTV 2023

Тейлор Свіфт — американська попспівачка, зібрала найбільше статуеток на церемонії MTV Video Music Awards 2023. Це зробило її однією з найтитулованіших артисток в історії шоу. Про це повідомляє видання USAtoday.


Виконавиця забрала додому дев'ять статуеток, зокрема "Артистка року", "Найкраща попмузика", "Пісня року" та "Відео року". 


Це зробило її другою найбільш нагородженою артисткою в історії шоу. Уже другий рік поспіль вона отримує головну нагороду "Відео року". Цього року вона здобула перемогу за пісню "All Too Well" (10-хвилинна версія).

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Це неймовірно. Той факт, що цю нагороду присудили фанати, дуже багато значить для мене, — заявила артистка. — Торік це дійсно було пригодою всього життя. Я не можу повірити, що рік тому на церемонії VMA (MTV Video Music Awards — STORRISS) я анонсувала альбом Midnights. Усе, що я маю сказати сьогодні ввечері, це спасибі".

 


Співачка отримала нагороду за "Пісню року". В цій номінації також була Майлі Сайрус. 

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Для Свіфт це вже 16-та перемога, і вона подякувала продюсерові та близькому другуові Джеку Антоноффу за їхню першу спільну роботу над оновленням культового альбому "1989". Тейлор планує випустити перезаписаний альбом 27 жовтня, рівно за дев'ять років після оригіналу, який підкорив серця мільйонів.


"Ми створюватимемо музику разом аж до 2089 року", — доповнила Тейлор.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter