Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт зачарувала глядачів у корсеті на стадіоні в Канзас-Сіті

Люди

Степан ПАВЛІВ
08 вересня 12:22
226
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт і її бойфренд

Тейлор Свіфт зачарувала глядачів у корсеті на стадіоні в Канзас-Сіті
Зірка вболіває за коханого

Життєві історії

 


34-річна володарка «Ґреммі» вболівала на стадіоні за свого свого коханого, захисника Тревіса Келса, під час матчу Chiefs проти Ravens на футбольному матчі. 34-річний бофренд співачки і його команда виграла з рахунком 27-20. 


Співачка з'явилася у джинсовому бюст'є Medusa від італійського модного будинку, що підкреслювало витонченість фігури. Золоті прикраси бренду Medusa '95 виблискували на тлі корсетного топа середньої білизни, який поєднувався з шортами в тон. Свіфт додала червоні спекотні чоботи Giuseppe Zanotti до стегна для яскравого кольорового ефекту.

 


Щоб іще більше увиразнити свій образ, зірка наділа сережки-гвіздки з ланцюжком від EF Collection у поєднанні з каблучкою-пазлом Cushion Ruby Impetus від Retrouvai та яскравим кольє від Bulgari з колекції Monete, прикрашеним підвіскою у вигляді монети. Свіфт також мала чорну сумку Louis Vuitton Side Trunk, прикрашену золотою фурнітурою та куточками.


Щодо зачіски, то Свіфт розпустила брудно-русяве волосся гламурними хвилями і відкинула набік чубчик, що зачіпав брови. Для макіяжу музикантка використала свій фірмовий чорний лайнер з крилатими стрілками, оксамитову класичну червону помаду і рясні рожеві рум'яна на високих вилицях.

 


Свіфт зафіксували під час перегляду гри з батьком свого хлопця, Едом Келсом. Дует помітили поруч у ложі під час дебюту Тревіса в сезоні НФЛ, а під час трансляції NBC вони разом сміялися, коли Келсі розминався на полі внизу.


Одразу після завершення гри виконавицю пісні But Daddy I Love Him та її кавалера сфотографували, як вони тримаються за руки на виході зі стадіону. Келсі змінив футбольне екіпірування на ансамбль з біло-помаранчевої градієнтної сорочки та штанів, доповнений білим жилетом, темними сонцезахисними окулярами та кепкою.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter