Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Тейлор Свіфт встановила новий рекорд на Spotify, випередивши Бейонсе

Люди

20 квітня
86

Тейлор Свіфт домінує у світі музики

Тейлор Свіфт встановила новий рекорд на Spotify, випередивши Бейонсе

ЗІРКИ STORRISS

 

Бейонсе

 

Альбом Бейонсе зібрав 300,41 мільйона офіційних запитів за перший повний тиждень, але TTPD Свіфт швидко випередив його. Водночас альбом Свіфт піднявся на перше місце в більш ніж 60 країнах на iTunes. Її трек Fortnight, імовірно, стане її найуспішнішою піснею, яка очолила чарти в Сполучених Штатах, Великій Британії та в 33 інших країнах на Apple Music впродовж дев’яти годин після релізу.

 

Домінування співачки Тейлор Свіфт виходить за межі потокових платформ. TTPD закріпив за собою звання найбільш продаваного альбому в США за 2024 рік, а також увійшов в історію, як найбільший дебют на Amazon Music.

 

Експерти припускають, що лише в США за перший тиждень можуть продати два мільйони примірників. Серед найкращих композицій Fortnight, Florida!!!, Down Bad і So Long London зараз лідирують у потоках на Spotify.

 

Тейлор Свіфт

 

Критики схвально відгукнулись про останню роботу Свіфт, а журнал Rolling Stone присудив їй ідеальну оцінку 100. Музичний журналіст Роб Шеффілд високо оцінив злиття в альбомі інтимності Folklore і Evermore з елементами синті-попу Midnights, описуючи його як «дико амбітний і неймовірно хаотичний».

 

Джерело: https://www.thenews.com.pk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter