Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт вразила своїх фанатів у Мюнхені

Люди

Богдана СВІТЕНКО
30 липня 16:20
247
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт у турі

Тейлор Свіфт вразила своїх фанатів у Мюнхені

Життєві історії

 

Співачка Тейлор Свіфт уперше виконала пісню про кохання зі свого альбому Fearless (Taylor’s Version). 34-річна попзірка потішила своїх фанатів у Мюнхені, виконавши пісню Don't You, в якій ідеться про дівчину, яка зустрічає колишнього, якого все ще кохає. Загалом альбом Fearless (Taylor’s Version) містить шість музичних композицій.

 

 

Співачка також подякувала своїм німецьким шанувальникам, які стояли поза олімпійським стадіоном, на якому відбувався концерт. «У нас є люди в парку біля стадіону, тисячі людей слухають звідти! Мене просто неймовірно підтримують, і ми проведемо всю ніч разом, намагаючись компенсувати це», — сказала Тейлор Свіфт. За оцінками поліції, на пагорбі біля стадіону зібралося близько 40 000 осіб.

 

Під час свого виступу в Мюнхені Тейлор також виконала пісні Fresh Out The Slammer, You Are in Love і композиції Ivy та Call It What You Want під фортепіано.

 

Наступний концерт Тейлор із туру The Eras відбудеться у Варшаві. Згодом вона має виступи у Відні, перш ніж повернутися до Лондона та провести концерти там. Завершитись тур має у Ванкувері. Також у грудні Свіфт встановила історичний рекорд свого туру, заробивши понад мільярд доларів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter