Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт відмовилась виступати на коронації Карла III

Факти

29 листопада
459

Знаменитість відхилила пропозицію виступити на церемонії коронації британського монарха

Тейлор Свіфт відмовилась виступати на коронації Карла III

ЗІРКИ

 

Тейлор Свіфт — американська співачка, відмовилась виступити на коронації Карла III у травні разом з іншими найкращими учасниками. Про це повідомляє видання Hollywoodlife із посиланням на нову книжку британського журналіста Оміда Скобі. 


У 75-річного короля Карла III був список музикантів, які відмовилися виступати на його довгоочікуваній церемонії коронації. Хоча точно не відомо причини, чому володарка "Ґреммі" відмовилася від виступу для Його Величності. Найімовірніше, тому, що дати виступу припали на її світовий тур Eras Tour.


У той час Тейлор давала три концерти в Нешвіллі, штат Теннессі, а коронація випала на день, коли вона відпочивала після шоу, готуючись до наступних.

 


Автор зазначив, що знайти виконавця для коронації було "важко", оскільки багато інших артистів відхилили запрошення та прохання виступити. Як повідомляють, запросили заспівати на церемонії, зокрема, Гаррі Стайлза, Адель, Роббі Вільямса та інших.


Варто зазначити, що також запрошували 76-річного Елтона Джона. Однак він також не зміг бути присутнім. У той час виконавець посилався на "проблеми з плануванням", адже запит надійшов під час європейської частини його туру Farewell Yellow Brick Road.


Доповнимо, що попри всі проблеми із запрошенням артистів, на коронаційному концерті виступило кілька великих зірок, як-от Кетті Перрі, Лайонел Річі, Андреа Бочеллі та Take That.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter