Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт усміхнена й щаслива на побаченні з Тревісом Келсі

Люди

Світлана Терпан
13 жовтня 19:21
106
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт у гламурній мінісукні

Тейлор Свіфт усміхнена й щаслива на побаченні з Тревісом Келсі
Зіркова пара у Нью-Йорку

Життєві історії

 

 

34-річна суперзірка трималася за руки з 35-річним гравцем Kansas City Chiefs, коли вони прибули до ресторану Torrisi в Нью-Йорку. Співачка мала неперевершений вигляд.

 

Свіфт з'явилася в гламурній мінісукні із золотистого оксамиту з корсетним ліфом і плісированою спідницею із заниженою талією, що підкреслює її підтягнуту фігуру. Співачка додала собі зросту за допомогою чорних босоніжок на платформі від Gucci. Вона також несла чорну шкіряну сумочку-клатч із золотим ланцюжком від Roberto Cavalli.

 

Зірка НФЛ був невимушено стильним у світло-блакитній трикотажній сорочці-поло. Він також одягнув світло-коричневі штани кольору хакі в парі з білими кросівками. Пара носила по два браслети на кожній руці, а Келсі хизував яскравим срібним годинником на лівій.

 

 

Після того, як вони разом повечеряли, їх бачили з яскравими усмішками на обличчях. Келсі допоміг Свіфт сісти в машину, коли вони прямували додому.

 

Їхній вихід у світ відбувся лише за день після того, як вони насолоджувалися подвійним побаченням з подругою Свіфт Лайвлі та її чоловіком Рейнольдсом.

 

Наприкінці вересня також виповнився ріку, як пара підтвердила свій роман, коли Тейлор уперше відвідала один із футбольних матчів Келсі. У перервах між концертами вона знаходить час, щоб повболівати за Келсі на його іграх. Він робить те саме для неї на її шоу.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter