Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт розповіла про свій роман із Тревісом Келсі

Люди

07 грудня
303

Про роман знаменитості стало відомо восени 2023 року

Тейлор Свіфт розповіла про свій роман із Тревісом Келсі

ЗІРКИ

 

Тейлор Свіфт — американська попспівачка, чи не вперше від моменту, коли з’явилися чутки, розповіла про свої стосунки із футболістом в американський футбол Тревісом Келсі. Про це повідомляє видання Time.


У розмові з журналом Time, який визнав її Людиною року, зірка зізналась, як вони вперше зустрілись, але не змогли взяти контакти одне одного.


"Відразу після цього ми почали веселитись. Таким чином ми фактично мали велику кількість часу, про який ніхто не знав, за що я вдячна, тому що ми мали змогу зрозуміти одне одного", — сказала Тейлор.

 


Свіфт підтвердила, що вони зустрічались іще до того, коли їхні імена вперше потрапили в заголовки. До слова, вперше медіа написали про них, коли Тейлор відвідала гру команди Тревіса Kansas City Chiefs у вересні.


"Я гадаю, декотрі люди думають, що бачили наше перше побачення під час цієї гри. Ми ніколи не були б настільки нерозважливими, аби так важко почати перше побачення, — пояснила виконавиця. — Коли ви говорите, що стосунки публічні, це означає, що я бачитиму, як він робить те, що йому подобається, ми показуємося одне одному, інші люди поруч, і нам байдуже. Навпаки, ви повинні докласти величезних зусиль, щоб переконатися, що ніхто не дізнається, що ви з кимось зустрічаєтеся. І ми просто пишаємося одне одним".


Нагадаємо, нещодавно Тейлор розповіла про свою дружбу з іншою попзіркою, Бейонсе.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter