Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт прийшла на побачення в сукні улюбленого кольору

Люди

Степан СЕМКІВ
21 липня 10:34
404
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт із бойфрендом Келсі

Тейлор Свіфт прийшла на побачення в сукні улюбленого кольору

Життєві історії

 

 

Тейлор Свіфт може дивувати на сцені під час європейської частини свого туру Eras Tour, але вона все ще має час на побачення зі своїм бойфрендом Тревісом Келсом.


Хітмейкерка мала неперевершений вигляд, коли разом із захисником «Канзас-Сіті Чіфс» Патріком Махоумесом та його дружиною Бріттані Махоумес пішла на подвійне побачення. Подружжя Махомес вирушило до Амстердама, щоб подивитися виступ Свіфт, і ми дуже раді, що вони зробили кілька фотографій.

 


На подвійне побачення 34-річна співачка Lavender Haze одягнула розкішну блакитну мідісукню Vivienne Westwood Sunday (блакитний безумовно, один з її улюблених кольорів!), під яку вдягла шотландський корсетний топ Vivienne Westwood Sunday.


Як аксесуари вона використала бордову сумку у формі серця Vivienne Westwood для контрастного кольорового сплеску, а також босоніжки від Chinese Laundry La Tai літнього білосніжного відтінку. Волосся було укладене в елегантну і, здавалося б, невимушену зачіску, а в макіяжі її фірмовий котячий погляд і світло-рожевий відтінок губної помади.
Кілька фотографій з ідеальної прогулянки Бріттані Махомес опублікувала у своєму інстаграм-профілі 15 липня, і багато прихильників Swifties не забарилися засипати розділ коментарів любов'ю!


«Ось і момент Брітт і Тея!» вигукнув один із шанувальників, супроводивши його двома смайликами-сердечками. «Я так довго чекав на возз'єднання Бріт і Тея», захоплено написав інший, а третій додав емодзі, що плескає в долоні: «Це подвійне побачення все для мене!». Четвертий шанувальник погодився, додавши: «Подвійне побачення, про яке мріяли!».
 «Фотографії з Тейлор це класно», вигукнув іще один шанувальник, після чого з'явився емодзі з червоним серцем. Інший шанувальник сказав: «Обожнюю сумочку Тейлор. Хоча і Вів'єн Вествуд. Якби я могла собі дозволити таку сумку, я б купила квитки на Eras Tour замість неї!»


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter