Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт підтримала свою подругу Кару Делевінь у кабаре

Факти

Марія КАЛУШ
07 червня 10:43
355
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт і жіноча дружба

Тейлор Свіфт підтримала свою подругу Кару Делевінь у кабаре

Життєві історії

 

 

Тейлор Свіфт здійснила таємний візит, щоб подивитися, як її хороша подруга Кара Делевінь виступає в шоу Cabaret у Вест-Енді. Кара англійська акторка, співачка, письменниця і колишня супермодель. Тейлор з’явилась, щоб підтримати Кару наприкінці багатомісячного виступу в кабаре, який завершився. Попсенсація подивилася на подругу в клубі Kit Kat у театрі Playhouse.

У своїх соціальних мережах Кара поділилася фотографією, на якій вона та Тейлор обійняли одна одну, коли вони позували в її гардеробній.

 

 

34-річна співачка ніби розчарувала шанувальників, коли вона сьогодні приземлилася в аеропорту Единбурга перед першим концертом у британському відрізку свого туру Eras. Проте, здається, Тейлор насправді вже була у Великій Британії. Вона провела час у Лондоні й дивилася, як Кара грає роль Саллі Боулз у культовому шоу.


Дві зірки є подругами впродовж багатьох років і їх регулярно бачать разом. Фанати Тейлор, відомі як Swifties, почали припускати, що вона поїхала до Лондона, щоб подивитися шоу Кари, що пізніше підтвердив керівник відділу маркетингу Kit Kat Club. Артур Джонс підтвердив чутки в дописі на X: «Тейлор Свіфт?? Підтримувала Кару Делевінь?? В Кабаре?? СЬОГОДНІ ВВВЕЧЕРІ?!!» — запитав один фанат, на що Джонс відповів: «Можу підтвердити. Це особлива ніч».


Кара раніше демонструвала свою підтримку Тейлор і Тревісу, виступаючи на Гран-прі Лас-Вегаса торік. Тоді вона мовила: «Я дуже рада за неї. У них точно є щось дуже особливе. Я завжди вболіваю за свою дівчину».


Кара вперше вийшла на сцену 11 березня, і цього тижня її гра завершилась. Перейшовши в Instagram, щоб поділитися серією фотографій, вона написала поруч із ними: «О, кабаре…. Я ніколи не зможу висловити, що я справді відчуваю. Це шоу не схоже ні на що інше, і те, що робить його таким особливим, це всі задіяні люди. Дякую за всю підтримку, сміх, сльози та спогади, яких я ніколи не забуду. Я тебе люблю». 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter