Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт обіймалася з бойфрендом-футболістом після його матчу

Факти

28 вересня
154

Свіфт знову помітили зі спортсменом

Тейлор Свіфт обіймалася з бойфрендом-футболістом після його матчу

Тейлор Свіфт — американська співачка, та її новий коханий Тревіс Келс відвідали вечірку після переможної гри його футбольної команди. Про це повідомляє видання Page Six.


33-річна попзірка після перемоги команди "Канзас-Сіті Чіфс" над "Чикаго Берс" разом із 33-річним бойфрендом обіймалася на вечірці, де святкували перемогу.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


На фотографіях, що їх отримав таблоїд TMZ, Тейлор обіймала Тревіса, коли він сидів за баром і дивився вниз. Це вперше, коли ймовірна пара показала свої романтичні зв’язки після того, як з’явилися перші чутки про них.

 


Варто зазначити, що володарка "Ґреммі" була під час матчу разом із мамою футболіста та не приховувала своїх емоцій, коли Келс зробив тачдаун (один зі способів набирання очок). До слова, вона також одягла червоно-білі кольори "Канзас-Сіті Чіфс", щоб підтримати команду та Тревіса.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку

 


Після гри пара покинула стадіон разом, щоб поїхати на післяматчеву вечірку. Вони не проявили жодних почуттів та йшли окремо одне від одного, проте пізніше Свіфт помітили, коли вона сиділа в кабріолеті спортсмена та сміялася.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter