Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт не відповідає на пропозицію співпрацювати зі співачкою Меган

Люди

Степан ПАВЛІВ
09 вересня 11:59
104
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт і Меган Thee Stallion

Тейлор Свіфт не відповідає на пропозицію співпрацювати зі співачкою Меган
Чи співатиме зірка разом із Меган?

Життєві історії

 

 

Співачка Меган Thee Stallion хоче поповнити свій довгий список колаборацій ні з ким іншим, як із Тейлор Свіфт. Реперка розповіла журналу People про свої сподівання на співпрацю зі Свіфт.


«Я люблю Тейлор Свіфт і хотіла б колись із нею попрацювати, сказала Меган. «Вона теж висока дівчина, додала Меган. Мені це подобається. Ми гарно дивились би разом».


Це не вперше, коли володарка «Ґреммі» виявляється прихильницею Свіфт. Раніше вона вже хвалила артистку за підтримку на церемонії вручення премії Video Music Awards 2023 року, коли танцювала під виступ Меган разом із Карді Бі та розмахувала віялом після нього.


«Її справжнє ім'я Тей Тей, пожартувала артистка в інтерв'ю після церемонії нагородження, тому що коли я озирнулася назад і побачила кліпи про те, як вона з'являлася, я сказала: «Тейлор Свіфт, подруго, тобі краще відриватися тут».

 


Нещодавно Меган разом із хлопцем Свіфт і захисником команди «Канзас-Сіті Чіфс» Тревісом Келсом знялася в рекламі Pepsi, присвяченій початку футбольного сезону, який розпочався в четвер, коли «Чіфс» зіграли з «Балтимор Рейвенс» і здобули перемогу.


Рекламна кампанія на тему гладіаторів об'єднала світи музики, спорту та розваг і стала продовженням реклами Суперкубка 2004 року про Римську імперію, в якій знялися Бейонсе, Брітні Спірс, Пінк та Енріке Іглесіас.


Нагадаємо, що Меган буде ведучою цьогорічної церемонії VMA, де Свіфт знову лідирує в десяти номінаціях.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter