Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт, імовірно, робила декілька пластичних операцій у різні роки

Люди

Степан ПАВЛІВ
02 жовтня 19:16
199
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт і думка доктора медицини

Тейлор Свіфт, імовірно, робила декілька пластичних операцій у різні роки
Зіркове перевтілення Свіфт

Життєві історії

 

 

Ні для кого не секрет, що Тейлор Свіфт красуня від природи й однаково приголомшлива і на червоній доріжці, і поза нею. Останніми тижнями 34-річну володарку «Ґреммі» звинувачують у використанні ботоксу та філерів після виходу на сцену на церемонії MTV VMA 2024 року.


Торішньої осені деякі допитливі користувачі TikTok поцікавилися думкою пластичного хірурга, доктора медицини Ентоні Юна щодо змін, які відбулися зі співачкою за роки її слави в середині 2000-х на початку 2010-х. Вони хотіли дізнатися, чи не змінилася зірка за цей час. Зокрема, цікавилися, чи вважає він, що вона коли-небудь переживала хірургічне втручання.


Юн відповів у відео в TikTok, пояснивши, що, на його думку, якщо Свіфт і лягала під ніж (вона цього не підтвердила і не спростувала), то її можливі процедури були «тонко зроблені, дуже зі смаком, і їх дуже, дуже важко помітити». Отже, що, на вашу думку, могла зробити зірка?

 


Косметичні процедури Тейлор Свіфт були «зроблені зі смаком», якщо такі взагалі були, на думку експерта. Звертаючись до своїх підписників, Юн визнав, що чутки про пластичну хірургію, які поширюють фанати навколо Свіфт, небезпідставні. Юн сказав у своєму відео: «Вона є найбільшим виконавцем у світі, а люди звинувачують її в тому, що вона зробила пластичну операцію».


Потім він зазначив, що деякі користувачі TikTok стверджують, що Свіфт зробила «підтяжку брів, операцію на верхніх повіках, ринопластику і наповнювачі для губ». Яка думка Юна? Він мовив: «Я не лікар Тейлор, і все, що я говорю в цьому відео, є лише моєю думкою як сертифікованого пластичного хірурга».  


Юн використав фотографії Свіфт, коли їй було 18, 19, 20 і 21 рік, пояснивши, що, на його думку, в ці роки вона мала «природно красивий вигляд», і в цей час не було зроблено «жодної очевидної пластичної операції». Він сказав те ж саме, дивлячись на її фотографії, зроблені 2011 року, коли їй було 22 роки.


«Потім вік 23 років», сказав він, аналізуючи фотографію Свіфт з 2012 року. «У неї трохи інакший вигляд», сказав Юн, додавши: «Її обличчя має такий вигляд, ніби стало трохи худішим, і деякі люди звинувачують її в тому, що вона перенесла видалення щічних жирових подушечок, щоб звузити і зменшити щоки».

 


«Тепер цілком можливо, що вона зробила цю процедуру, продовжив він, говорячи про модну і улюблену процедуру знаменитостей. «Також можливо, що вона просто стала трохи стрункішою, і вона стає трохи старшою, а з віком наше обличчя здебільшого трохи відвисає».


Коли Свіфт було 24 роки, Юн сказав, що вона демонструє цей «більш худорлявий вигляд, можливо, через операцію, але, радше за все, ні». У віці 25 років, як зазначив Юн, деякі шанувальники думали, що Свіфт зробила ін'єкції в губи. «Я б сказав, що це, мабуть, просто підводка губ, а не обов'язково ін'єкції», наголосив Юн.


Він нагадав, що Свіфт «зникла з поля зору публіки на весь 2017 рік». За його словами, саме тоді «деякі люди вважали, що вона, можливо, зробила пластику носа». 2018 року Юн сказав, що деякі експерти вважають, наче ніс Свіфт «трохи більш витончений, трохи коротший і трохи менший».  


«Так, це можливо,  сказав Юн. Якщо операцію на носі й було зроблена, то дуже-дуже тонко». Якщо Юн «мав зробити припущення», він сказав, що вона «ймовірно, не робила пластики носа».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter