Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт і Тревіса Келсі присоромили їхні шанувальники

Люди

Степан СЕМКІВ
15 вересня 13:09
185
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт і її бойфренд

Тейлор Свіфт і Тревіса Келсі присоромили їхні шанувальники
Зірка Свіфт із бойфрендом мали кумедний вигляд

Життєві історії

 

 

Схоже до принца Вільяма, якого висміювали за його «незграбні» танцювальні рухи під час туру Eras Tour на початку цього літа, Тейлор Свіфт і Тревіса Келсі також висміяли за спів і танці під час Відкритого чемпіонату США з тенісу.


34-річну співачку Свіфт і 34-річного гравця Kansas City Chiefs Келсі зняли на камеру, коли вони відривалися на Відкритому чемпіонаті США особливо, коли зазвучала пісня I Believe in a Thing Called Love групи The Darkness.

 


Пара підспівувала і танцювала. У той час як багато фанатів були одержимі відео, опублікованим офіційним акаунтом US Open в TikTok, і вважали Тейлор і Тревіса ідеальною парою, багато інших відтоді опублікували деякі менш ніж компліментарні коментарі, дехто назвав їх «жахливими», а інші вважали їхню поведінку «фальшивою» і навіть «награною». «Вони знають, що їх знімають на камеру, і це виглядає дуже фальшиво», погодився другий, з ним погодився і третій: «Вони грають повністю на камеру... настільки фальшиво, наскільки це можливо». Четвертий також подумав те ж саме, додавши: «Усе в ній постановочне».


Інші шанувальники Свіфт, звісно, стали на захист пари, один з них написав «Я думаю, що це чарівно. Вони дивакуваті разом. Йому не потрібно бути з нею жорстким хлопцем, а вона може бути з ним дивакуватою. Приємно бачити щасливу пару, яка чудово проводить час разом». «Вони такі ж самі, як і всі ми, моторошні міленіали», пожартував інший шанувальник. «Ви всі купка ненависників... нехай живуть, вони такі гарні разом», похвалив інший шанувальник, а потім додав емодзі із сердечком.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter