Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі планують невдовзі свої заручини

Факти

Марія КАЛУШ
03 серпня 23:55
205
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт та її бойфренд святкуватимуть першу річницю

Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі планують невдовзі свої заручини

Життєві історії

 

 

 

Співачка Тейлор Свіфт та її бойфренд Тревіс Келсі, як повідомляють, "планують невдовзі заручитися". Інсайдери стверджують, що заручини між 34-річною суперзіркою та її 34-річним хлопцем-футболістом не за горами.


Згідно з повідомленням Page Six, джерела стверджують, що захисник "Канзас-Сіті Чіфс" готовий надіти обручку і вже планує зробити пропозицію. "Заручини відбудуться незабаром", заявив один з інсайдерів, за кілька днів після того, як фанати стверджували, що пара насправді одружена і пов'язала себе узами шлюбу таємно. 


Однак представник Келсі заперечив будь-які офіційні плани щодо заручин у своїй заяві виданню. Ці припущення з'явилися в той час, коли Свіфт і Келсі планують відсвяткувати свою першу річницю.


Уперше пара підтвердила, що вони разом, коли Свіфт прийшла підтримати Келсі на домашній грі Chiefs у Канзас-Сіті на стадіоні "Ерроухед" у штаті Міссурі. 

 


Ще в грудні Page Six повідомляв, що Келсі шукає обручку на заручини. Видання також повідомило, що він планує запитати дозволу в батька Свіфт Скотта на одруження з його донькою, перш ніж опуститися на одне коліно перед співачкою.


Джерело, близьке до Келсі, раніше повідомило виданню: "У Скотта попросили його благословення, і він від щирого серця дав його". 


У той час як чутки про можливі швидкі заручини пари розпалюються, інші шанувальники припускають, що футболіст уже зробив Свіфт пропозицію; на фото на Суперкубку LVIII у липні в Амстердамі. 


А в перервах між концертами та містами Свіфт часто обирає романтичні подорожі та чарівні побачення зі своїм кавалером. Минулого місяця інсайдер розповів виданню People, що закохані "справді дуже, дуже щасливі разом". 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter