Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт і Тревіс Келс тримають баланс у своїх стосунках на відстані

Факти

Богдана СВІТЕНКО
20 серпня 15:30
264
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт та її стосунки

Тейлор Свіфт і Тревіс Келс тримають баланс у своїх стосунках на відстані
Тейлор Свіфт із коханим

Життєві історії

 

Як відома співачка Тейлор Свіфт та гравець американського футболу Тревіс Келс підтримують свої стосунки на відстані? На цей момент Тейлор перебуває у своєму турі The Eras Tour, а Тревіс готується до чергового сезону НФЛ (Національна футбольна ліга). Проте Келс і Свіфт знайшли способи розставляти свої пріоритети, попри напружений графік і перебування в різних країнах.

 

 

Джерело ET повідомляє: «Тейлор і Тревіс завжди ставлять одне одного в пріоритет, навіть коли вони фізично далеко. Вони все ще постійно спілкуються, надсилаючи одне одному смс та листуючись через FaceTime». Також зазначають, що чоловік часто надсилає Тейлор квіти та подарунки.

 

Роман 34-річної Тейлор та 34-річного Тревіса став публічним 2023 року після того, як співачка відвідала його гру та сиділа поруч із його матір’ю. Загалом за минулий сезон Свіфт, яка є 14-разовою володаркою премії «Ґреммі», відвідала 13 матчів Келса. Зі свого боку Тревіс Келс відвідав декілька концертів Тейлор Свіфт, а саме в: Амстердамі, Лондоні, Німеччині та Сінгапурі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter