Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт і Джо Елвін розійшлися

Факти

09 квітня
241

Розрив зіркової пари.

Тейлор Свіфт і Джо Елвін розійшлися

Тейлор Свіфт і Джо Елвін розірвали шестирічні стосунки.


Про це пише Bustle, посилаючись на джерело видання Entertainment Tonight.

 

Упродовж взаємин актор активно підтримував творчість коханої, часто відвідував її концерти. Однак під час цьогорічного туру The Eras Джо Ельвіна не помітили серед відвідувачів концертів. Саме це наштовхнуло більшість шанувальників на думки про негаразди у стосунках зіркової пари.


Зазначимо, 17 березня 2023 року Тейлор Свіфт розпочала новий американський тур The Eras Tour. Перший концерт відбувся в місті Глендейл у штаті Аризона на стадіоні State Farm Stadium. Відомо, що виступ відвідало близько 70 000 шанувальників. 

 

Раніше Тейлор Свіфт і Джо Елвін разом працювали над декількома альбомами співачки. Наприклад, артист написав кілька музичних композицій для альбому Folklore. Актор працював під псевдонімом Вільям Бауері.

 

 

 

Акторка та співак здебільшого не афішували своїх стосунків, вони надавали перевагу залишати все в таємниці. Зокрема, під час одного з інтерв’ю Джо Елвін повідомив, що ніколи не підтвердить і не спростує жодних припущень про заручини.


Офіційно зіркова пара не коментувала розірвання стосунків, представники виконавиці та актора також не відповіли на численні запити про коментарі.

 

Нагадаємо, вперше знаменитостей помітили разом 2017 року, а вже наступного року Джо Елвін підтвердив стосунки зі співачкою в інтерв'ю Vogue. Втім, припускають, що попзірка почала зустрічатися з актором фільму "Зникнення" (2018) наприкінці 2016 року, після того як вони познайомилися на Met Gala в Нью-Йорку.

 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter