Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт отримала нові нагороди

Факти

28 березня
195

iHeart Radio Awards 2023

Тейлор Свіфт отримала нові нагороди

Тейлор Свіфт отримала найбільше нагород на церемонії вручення музичних премій iHeart Radio Awards 2023. 

 

 

Музична подія iHeart Radio Awards 2023 відбулася у Лос-Анджелесі в театрі "Долбі". Ведучим церемонії був американський виконавець Ленні Кравіц.

 

Популярна виконавиця виборола п’ять перемог у різних номінаціях: "Пісня року", "Найкраща лірична пісня", "Найкращий попальбом", "Найкраща пісня у Tik Tok" та "Улюблений семпл (частина з уже створеної композиції) слухачів". Пісня Anti-Hero здобула одразу два титули: "Пісня року" та "Найкраща лірична пісня". Трек Bejeweled виграв у категорії "Найкращий трек у Tik Tok", а Question був визнаний "Найкращим семплом", на думку слухачів.

 

 

Нагороди під час музичної церемонії також одержали й інші популярні артисти. Зокрема, Гаррі Стайлз, Дрейк, Imagine Dragons, DOJA CAT, PINK та інші.

 

 

До того ж за час кар’єри Тейлор Свіфт мала значний вплив на світову попкультуру. Окрім успішної діяльності в музичній індустрії, вона також є захисницею прав жінок та ЛГБТ-спільноти, завдяки чому виконавиця була нагороджена спеціальною нагородою iHeart Radio Innovator 2023. 

 

 

Про це написали на сайті iHeart Radio Awards

 


Зазначимо, під час виступу на церемонії нагородження співачка наголосла, що планує спробувати щось нове у музиці. У промові виконавиця подякувала своїм колегам, шанувальникам та мамі. Американська співачка була одягнена у суцільний чорний костюм, вкритий блискітками. Про це пише видання Daily Mail.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter