Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Тавр" негативно висловився про Влада Яму, який виїхав у США

Факти

26 серпня
105

"Тавр" негативно висловився про Влада Яму, який виїхав у США

"Тавр", або Богдан Кротевич — військовий, захисник Маріуполя, розповів у проєкті "Розмова", що набив би обличчя Владу Ямі за те, що той незаконно покинув Україну.


Начальник штабу бригади спеціального призначення "Азов" негативно висловився про чоловіків, котрі виїхали незаконно з України після початку великомасштабного вторгнення. Він пояснив, що його дратує в цій ситуації.

 

Скриншот із відео


За словами Богдана, нормальним є те, коли за кордон виїздять жінки й діти, адже це задля їхньої безпеки. Проте ставлення до людей, які незаконно перетнули кордон, зовсім інакше.


"Мене не так бісить, що вони поїхали, мене бісить, що вони колись повернуться. Мене просто це виводить із себе. І вони повернуться. Мене тригерить те, що вони, найімовірніше, не понесуть жодного покарання. Знову ж таки, питання справедливості. Просто виводить", — розтлумачив "Тавр".


Після цього він пригадав українського танцюриста. До нього Кротевич ставиться ще гірше, бо той, окрім того, що виїхав після 24 лютого, публікує на своїх сторінках у соціальних мережах кадри із вечірок.


"І ще дехто дозволяє викладати відео з вечірок. Влад Яма десь там свої вініли крутить. Я б йому обличчя набив, просто отак по-чоловічому. Всяким ТрО Барселони", — сказав військовий.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter