Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на місяць

Факти

26 серпня
368

Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на місяць

Тарас Тополя — співак і соліст гурту "Антитіла", зізнався, яку суму йому потрібно для життя та скільки витрачає на місяць. Про це він розповів Славі Дьоміну в проєкті "Слава+".


За словами артиста, він і його дружина, — співачка Alyosha, — заробляли до великомасштабного вторгнення непогані суми. До того ж їм не було особливо на що витрачати заробіток, тож накопичування їм дуже допомогли і є на що жити.


У гурті "Антитіла" теж є прибуток, проте понад 50 відсотків вони віддають на потреби українських захисників, адже нині це важливіше. 


"У нас ніколи не було проблем із грошима. "Антитіла" дуже активно гастролювали до коронавірусу і після, "Антитіла" мали багато гастролей в Америці, співали на сцені політичних партій. Олена активно гастролювала. На щастя, проблем із грошима не було, але й ми не жили ніколи на широку ногу. Не те що я не можу собі чогось дозволити, я можу багато чого собі дозволити", — зізнався Тарас.

 

Скриншот із відео

 

Він також зазначив, що багато грошей на місяць йому і не потрібно. Одягу він купує мінімум, їжею не розкидається. Найбільше кошти витрачачають на речі першої потреби. Наприклад, чимала суму  на комунальні послуги. 


"Я невибагливий. Сьогодні мої витрати були… Я заправив пів бака бензином і купив собі дві кави, заїду до батька поїсти. Якщо брати одяг, то у мене 90 відсотків мого гардеробу — це одяг, який мені потрібен для якихось заходів або на сцену. Комуналка зараз без опалення — чотири тисячі гривень", — доповнив Тополя.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter