Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тайра знялась у кліпі гурту Ukie'z

Люди

21 липня
112

Тайра знялась у кліпі гурту Ukie'z

Тайра — вона ж Юлія Паєвська, волонтерка та медикиня, знялась у новому відеокліпі колективу Ukie'z на пісню "Не віддавай своїх темряві". Про це Юлія написала у своєму фейсбуці.


"От у кліпах я ще не знімалась. Іванові Семесюку і всім причетним дякую за таку нагоду. Насправді це честь для мене, і пісня надзвичайна. Як на мене, саме так мусить бути представлена сучасна українська культура, й у нас є достатньо сучасних митців. щоб формувати достойний образ України, а не "от єто от всьо". Вітайте нову роботу гурту Ukie’z!" — висловилась Паєвська. 


Разом із медикинею у “Не віддавай своїх темряві” також з’явився засновник видавництва "Люта Справа" Андрій Гончарук із позивним Видавець, який нині у лавах Національної гвардії України.


"Не віддавай своїх темряві" — пісня про почуття, які нині переживає кожна дієва людина в країні. Про надію і розлуку, про біль і смерть, про борню Світла з Темрявою, про бойове братерство і, врешті-решт, про порятунок. Поряд із тим це маленьке кіно, світла казка, яку зняв режисер Олександр Балтушевий», — написано в дописі під відео.

 

Скриншот із кліпу “Не віддавай своїх темряві”


Нагадаємо, Тайра 17 березня 2022 року потрапила в полон у Маріуполі. Звільнили її 17 червня того ж року. Парамедикиня також брала участь у Революції гідності та в першій фазі війни від 2014-го.


Додамо, що гурт Ukie'z створили 2019 року, тоді й вийшов перший альбом Pohoda. 2021 року вони випустили три релізи — зокрема, пісню "Вона прийшла" на вірш Василя Симоненка.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter