Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Святослав Вакарчук згадав історію, як Сергій Жадан урятував йому життя в Харкові

Факти

24 серпня
466

Святослав Вакарчук згадав історію, як Сергій Жадан урятував йому життя в Харкові

Святослав Вакарчук — українській співак, зізнався під час київського концерту-презентації проєкту Сергія Жадана "Птах. Вірші, що стали піснями", що письменник урятував йому життя у прифронтовому Харкові. Про це повідомляє New Voice.


Подія була присвячена до дня народження Жадана, йому виповнилось 49 років. На концерті виступали різноманітні гурти й виконавці, вітаючи Сергія з його днем.


Серед гостей був і лідер "Океану Ельзи" Вакарчук. Після привітання свого друга та автора бестселера "Інтернат", Святослав згадав історію, як Сергій Жадан урятував його від міни.


"Востаннє, коли ми зустрічали мій день народження, Сергій стояв і пильнував, щоб я випадково не наступив на протипіхотну міну, яка була за метр від моєї ноги. І це не жарт. Це правда. Це було на Салтівці в Харкові", — розповів Святослав.

 

 

Тоді зірки провідували 127-му окрему бригаду територіальної оборони. Співак не помітив, як акурат поряд з ним лежала нерозірвана міна.  Виконавець наголосив, що після такого дружба стає ще міцнішою.


"Сергій, я пригадую, взяв якийсь плафон, його так акуратно поставив зверху. Щоб ніби зробити його безпечнішим. Але насправді від того я ще більше звертав на неї увагу. Після такого стосунки залишаються близькими надовго", — доповнив лідер "ОЕ".

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter