Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Супермодель Карлі Клосс висловилася про альбом Тейлор Свіфт

Факти

Богдана СВІТЕНКО
24 липня 13:43
252
Джерело: Газета "Життєві історії"

Супермодель Карлі Клосс та її подруга

Супермодель Карлі Клосс висловилася про альбом Тейлор Свіфт

Життєві історії

 

Американська супермодель Карлі Клосс розповіла про свої улюблені пісні Тейлор Свіфт. Це трапилося через шість років після того, як Карлі та Тейлор востаннє з’являлися разом на фото, а їхня дружба закінчилася.

 

Карлі Клосс, якій наступного тижня виповниться 32 роки, запитали, яка її улюблена пісня із 11-го студійного альбому The Tortured Poets Department 34-річної попзірки Тейлор Свіфт. На це Клосс відповіла: «Я б сказала, що весь альбом. Я маю на увазі, що її музика класична». 

 

 

2021 року шанувальники вважали, що 14-разова володарка «Ґреммі» Тейлор Свіфт написала свій трек It’s time to go про свою дружбу з Карлі Клосс. Зіркові жінки були практично нерозлучні у 20122018 роках. Свіфт та Клосс познайомилися після того, як Карлі написала Тейлор у X (раніше Twitter).

 

Модельна кар’єра Карлі Клосс, що триває вже 18 років, розпочалась у досить ранньому віці. 2006 року її помітили на місцевому благодійному показі мод. Тоді вона підписала контракт з модельною агенцією Elite Model Management, що дало їй змогу з’явитися на обкладинках популярних модних журналів і в рекламних кампаніях для відомих брендів. Її кар'єра швидко набрала обертів, і вже 2008 року Карлі з'явилася на обкладинці журналу Vogue.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter