Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Супермен матиме нове обличчя. Новий герой серії – Девід Коренсует

Факти

07 травня
418

Супермен – Девід Коренсует

Супермен матиме нове обличчя. Новий герой серії – Девід Коренсует

 

 

Перше фото актора Девіда Коренсуета в ролі Супермена було опубліковано в понеділок. Девід замінить Генрі Кавілла в новому фільмі про Супермена під простою назвою «Супермен».

 

Актор, який раніше ніколи не грав головну роль у великій студії, мав підтягнутий вигляд, оскільки він одягнув синій костюм і взув червоні чоботи. Його видно у висотному будинку зі смугою фіолетового світла позаду нього.

 

Він зіграє Кларка Кента у перезавантаженій серії фільмів разом із 32-річною Рейчел Броснахен у ролі Лоїс Лейн, яка замінить Емі Адамс. Випробування кандидатів тривали два дні з трьома акторами в «повному одязі Супермена»  після місяців пошуку нових зірок.

 

 

Іншими акторами, які боролися за роль Супермена, були британські зірки Том Бріттні та Ніколас Холт, тоді як Фібі Дайневор та Емма Маккі були відкинуті на роль Лоїс.

 

У січні нові керівники DC Studios Ганн і Сафран захищали своє рішення не повертати 40-річного Кавілла в ролі Супермена, коли вони перезапускали Всесвіт DC з новою всеосяжною сюжетною лінією. «Ми не звільняли Генрі. Він ніколи не був обраний», — сказав Ганн журналістам, оголосивши про плани щодо п’яти нових фільмів DCU та п’яти нових телесеріалів, повідомляє Hollywood Reporter.

 

«Зміна варти — це те, що часто трапляється. Я це поважаю. Джеймс і Пітер мають створити всесвіт. Я бажаю всім, хто причетний до нового всесвіту, успіхів і щасливої долі», — прокоментував рішення керівників DC Studios Генрі Кавілл.

 

 

«Супермен» вийде 11 липня 2025 року. У фільмі Супермен врівноважить свою криптонську спадщину з людським вихованням.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter