Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Суханов поділився, скільки витрачає грошей

Люди

28 червня
143

Суханов поділився, скільки витрачає грошей

Олексій Суханов у програмі "Слава+" розповів про свій бюджет під час повномасштабної війни.


Популярний телеведучий каже, що йому не потрібно багато коштів, щоб якісно жити. Здебільшого тільки на підтримку статусу, а також на благодійність.


"Я витрачаю гроші на квитки в театр. Це моя позиція, я ходжу туди не за запрошеннями, я ходжу за квитками. Це праця акторів, яку  потрібно поважати. Я не так багато для життя потребую. Я їжджу за кермом, відповідно, витравчаю на бензин. Стрижка двічі на місяць, бо ми все ж повинні мати гарний вигляд, аби надихати і показувати всьому світові: що б не сталося, ми незламні. Ми маємо гарно одягатися — не дорого, а гарно, стильно. Ще я купую корм для хвостиків, підтримую притулки", — пояснив журналіст.

 


Нині Олексієві достатньо близько тисячі доларів. Від заощаджень він відмовився, бо війна змінила його світогляд.


"Мені потрібна десь тисяча доларів, може трохи більше. Раніше я відкладав гроші, а тепер, мені здається, не час заощаджувати. Зараз відбувається переоцінювання цінностей. Я не усвідомлюю, як зараз можна заощаджувати. Я отримую зарплатню, слава Богу, в мене є робота. Я для себе усвідомив, вирішив, що не час заощаджувати або відкладати гроші. Усю свою зарплатню я використовую на інші цілі", — додав телеведучий. 


Джерело: https://tsn.ua/glamur/oleksiy-suhanov-ziznavsya-skilki-groshey-vitrachaye-na-misyac-ne-chas-zaoschadzhuvati-2359024.html

Фото: instagram.com/suhanov.official 

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter