Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Стівена Кінґа прооперували після того, як у нього відмовила нога

Люди

04 жовтня
113

76-річному письменникові замінили тазостегновий суглоб

Стівена Кінґа прооперували після того, як у нього відмовила нога

Стівен Кінґ — американський письменник, поділився тим, що йому зробили операцію, адже з’явились ускладнення після аварії 1999 року. Про це він повідомив у соціальній мережі X (раніше твітер).


76-річний автор бестселерів "Сяйво", "Воно", "Кладовище домашніх тварин" та інших розповів про хірургічне втручання через те, що його нога майже відмовила. За словами письменника, це наслідок серйозної аварії 1999 року, коли його збила автівка. Цими днями йому замінили тазостегновий суглоб, тож він відновлюється.


"Я переніс операцію із заміни тазостегнового суглоба. Моє праве стегно, роздроблене внаслідок аварії влітку 1999 року, остаточно відмовило", — прокоментував Стівен.

 


Доповнимо, що Кінґа у червні 1999 року під час прогулянки збив автомобіль, водій якого відвернувся й не помітив його. Через те, що той їхав повільно, Стівен зумів вижити, проте отримав дуже серйозні травми та певний період пересувався лише у візку. "Король жахів" тоді заявляв, що завершить професійну кар’єру письменника, адже не зможе фізично писати.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter