Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Стівен Фрай розповів про своє перебування в укритті під час атаки на Київ

Люди

07 вересня
296

Стівен Фрай розповів про своє перебування в укритті під час атаки на Київ

Стівен Фрай — британський комедійний актор, поділився враженнями свого кількагодинного перебування в укритті під час ракетної небезпеки в Києві. Про це він написав на своїй Instagram-сторінці.


Комік прокинувся о п'ятій ранку після сигналу повітряної тривоги й відразу ж вирушив до бомбосховища. Там він зустрів багато людей, які також шукали притулку від небезпеки. Усередині бомбосховища вони спробували знайти хоч якийсь комфорт, розмовляючи між собою та намагаючись побороти страх.


"Прокинувся о 4:45 від наполегливого голосу, який наказував усім у готелі спускатися до бомбосховища. Отже, ми тут. Хтось показав мені застосунок для завантаження: як бачите, погодився з наказом залишатися в укритті. Отже, ми всі в підвалі готелю. Кавоварка. Лежаки. Люди весело сміються та розмовляють. Жодного звуку дронів чи ракет, які я можу виявити…" — прокоментував актор.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 


За годину адміністрація готелю видала оголошення, закликаючи всіх поки залишатися в укритті через звуки вибухів у місті. Деякі гості спочатку пішли до своїх номерів, але швидко повернулися у безпечне місце, оскільки, ймовірно, почули наслідки ракетного удару.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


"Минула година, все незрозуміло. Фактично нове оголошення: "Зверніть увагу, в місті вибухи. Залишайтеся в укритті". Деякі гості готелю знизали плечима і повернулися до своїх номерів. За десять хвилин сором'язливо повернулися назад", — доповнив письменник.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter