Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Стінг натякнув на неймовірну творчу колаборацію із зіркою хіп-хопу

Люди

Степан ПАВЛІВ
09 вересня 17:07
113
Джерело: Газета "Життєві історії"

Стінг створюватиме «вічну» музику

Стінг натякнув на неймовірну творчу колаборацію із зіркою хіп-хопу
Творча співпраця двох зірок

Життєві історії

 

Труді Стайлер і Стінг

 

Зірковий співак Стінг співпрацюватиме з іконою хіп-хопу Снуп Догом. Про це він розповів під час свого виступу на сцені BBC Radio 2 in The Park у Престоні, Ланкашир. Перед своїм хедлайнерським виступом у Moor Park він відверто зізнався, що його кінцевою амбіцією як співака і музиканта є створювати музику, яку люди «просто слухатимуть вічно».


Потім він розповів, що в нього є новий проєкт із 52-річним репером, оскільки пара працює над реміксованою версією пісні Message In The Bottle, яка має вийти в листопаді. 


Стінг пояснив: «Ми зі Снупом записали пісню Message In A Bottle, яку він називає якось по-іншому. Я грав на гітарі та співав, але Снуп також співає, що стало для мене справжнім одкровенням. «Він дуже приємна людина», з любов'ю додав Стінг.

 

Зірка хіп-хопу Снуп Дог


Потім він розповів, що в нього є новий проєкт із 52-річним репером, оскільки пара працює над реміксованою версією Message In The Bottle, яка вийде в листопаді.


Музична легенда також додав: «Я люблю грати хіти, дійсно люблю, але знаєте, моя робота співати пісню, яку я міг написати 40 років тому, з такою ж пристрастю, з такою ж цікавістю, з такою ж енергією, якби я написав її сьогодні вдень, це моя робота».


«Мені завжди вдається знайти якусь маленьку поступову зміну, якої я не досліджував раніше, яку я відкрив раніше, і яка тримає мене в тонусі. Це мій пошук, тому ви можете почути щось сьогодні ввечері, що може бути помилкою», мовив Стінг.


У травні Стінг і його дружина Труді Стайлер позували на червоній доріжці на прем'єрі фільму «Партенопа» під час 77-го Каннського кінофестивалю. 


Музикант був одягнений у темно-синій піджак і штани в тон, блідо-блакитну сорочку та шльопанці з тропічним візерунком. Тим часом 69-річна акторка Стайлер з'явилася на публіці в ефектній синій сукні, доповненій грубим коричневим ременем і відповідним клатчем.


«Партенопа» італійсько-французький фільм, сценарист, продюсер і режисер Паоло Соррентіно. Подробиці сюжету тримають у таємниці, але продюсери кажуть, що фільм буде «дослідженням невпинного прагнення до свободи, ненаситної любові до міста з незліченними обличчями та міріадами форм самої любові». 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter