Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

СТБ переніс показ скандального серіалу

КІНО

28 березня
169

Скандал з українським телеканалом.

СТБ переніс показ скандального серіалу

СТБ вирішив відкласти показ серіалу "Останній лист коханого", в якому знімалися російські актори.


Мовник проведе додаткові індустріальні консультації для обговорення та ратифікації використання цифрових технологій в контенті, в тому числі зважаючи на кращий міжнародний досвід. Про це повідомили на сторінці телеканалу в Instagram.


Нещодавно телевізійний канал СТБ потрапив у гучний скандал.

 

Канал вирішив випустити серіал, який був знятий до повномасштабного вторгнення за участі російських акторів. Телеканал прийняв рішення не перезнімати сцени з росіянами, замість цього спеціалісти змінили обличчя одного з акторів за допомогою діпфейку (механізму заміщення обличчя людини на відео обличчям іншої людини за допомогою комп'ютерних технологій). У серіалі знявся Прохор Дубравін, натомість глядачі мали побачити обличчя українського актора Дмитра Саранского.

 

До того ж артист Євген Лісничний звернув увагу на те, що у серіалі знялася ще одна російська актриса Ольга Морозова. Вона народилася у Воронежі та ніяк не прокоментувала війну в Україні. На її сторінці в Instagram вказано російський номер. Ба більше, у своїх соцмережах вона опублікувала фото диплому з університету, який розташований у Москві.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter