Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сповідь

Історії

23 березня
129

Просто світи мені

Сповідь

Ти – моя таємниця… Про те, що ти у мене є знає лише півтори колежанки. 

 

Не смійся. Це правда… Одна знає навіть, що я тебе називаю своїм Сонцем. Друга просто здогадалась, що в моєму житті присутній ще хтось. А я кохаю тебе з першого пронизливого погляду у приміській електричці… ще коли мені було 15. Усі ми бідні, як церковні миші, «зайцями» їздили у Львів на навчання. 

 

Я назвала себе чужим іменем, вигадала адресу, а ти потім приїхав на той висілок і розшукував свою Надю. Там проживали три Наді. Та що з того? Ти ж не знав, що я тобі збрехала… Минуло 25 років… У нас із тобою на двох п’ятеро дітей і чотири шлюби. 

 

А я… все чекаю, коли ТИ зателефонуєш. 

 

Ми одружувались і розлучались, шукали щастя там, де його апріорі не могло бути. А в найтяжчі миті життя я уявляла собі, що є десь паралельний світ. У ньому ми були разом. Мої діти - від тебе, а твої - народжені мною… де я поділяю твої радощі і жалі. 

 

Згодом міркую... Але ж ми не спробували жодного разу просто взяти і щось вирішити. Можливо, я зовсім не така, як ти собі вимріяв. Можливо, і ти зовсім інший. Двом сильним людям, напевно, тісно? Ще пригадую у телепередачі на «1+1» я розповідала про сімейні цінності. Маю право, адже я їх не зрадила! Мабуть, лише сама себе обдурила. 

 

Спершу остерігалась. Ти вже був чоловіком, а я – простим дівчиськом. Потім побачила тебе зі зброєю і злякалась. Ти – рекетир… всесильний, всемогутній на ті часи представник відомого організованого кримінального угруповання. І я не стала чекати пояснень. Зрештою, вже як є. 

 

Я ніби випадково надіслала тобі sms… Зрозуміла, що ти дивився ту телепередачу. Тому що не дзвониш уже тривалий час… Це значить, що я говорила переконливо і є хорошою акторкою. Мені повірило пів-України! І ти теж повірив… що я зможу обійтись без тебе. Але я не можу… Утікаю у вигаданий паралельний світ, але марно. 

 

Я завдаю тобі болю? Тоді не слухай. Просто живи, займайся благодійністю, рибаль, ганяй на джипі, доглядай свою дачу, яку ти купив неподалік мого будинку… Але БУДЬ! Світи мені, моє Сонце. Бо яка без тебе буду я – ТВОЯ Райдуга…

Автор: Ляля РАЙДУГА

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter